Over ons 

 Joehoe, hoi! Leuk dat je er bent. Wie zien jullie nou altijd bij Pand 6? 

Eerst even een stukje achtergrond. Sylvia en Wenske zijn Pand 6 in oktober 2019 gestart. Niet lang daarna voegde Quinten zich bij ons. Leuk! Als je vaker bij ons binnen bent geweest, weet je dat wij absoluut niet de moeilijkste zijn en daarom hebben we de winkel ook een makkelijke naam gegeven. Geen moeilijke naam die niemand kan onthouden, maar aangezien we gevestigd zijn op nummer 6; Pand 6.  

Hoewel we niet allemaal familie zijn, voelt de winkel wel als een familiebedrijf. Je zal dus regelmatig onze stamtafel in de winkel vol zien zitten met iedereen die wij als familie zien. Pand 6 kunnen we niet draaien zonder onze partners, familie en vrienden.  De winkel voelt voor ons als een groot uitgevallen woonkamer met producten waar we zelf ook fan van zijn. Heel gezellig.  We doen ons best om te zorgen dat jij die gezelligheid en de ongedwongen sfeer ook ervaart als je binnenkomt.

Elke week zoeken we met zorg de leukste nieuwe items voor je uit. Dat doen we zowel vanuit Nederland als vanuit Italië. Sommige items maken we zelf en we proberen altijd leuke en unieke merken voor je uit te zoeken.  Heb jij een leuk merk, of ken je een merk waarvan je vind dat dit goed bij Pand 6 past? Stuur ons dan even mailtje

Nog even een paar weetjes over Pand 6:
- De Kerstezel van Kinderen voor Kinderen is ons winkellied. Vanaf november hoor je ons al meezingen.
- Biolie verkopen we alleen in Pand 6 en nergens anders.
- We verkopen alleen maar items die we zelf echt te gek vinden.
-  We kunnen uren naar sport kijken, de kans is groot dat je in de winkel een laptop ziet staan waarop de Formule 1,  Euro Hockey League of de Olympische Spelen wordt uitgezonden. 


Sylvia

Sylvia houdt van verkleedfeestjes, grote koppen thee, brownies van onze buurtjes Brownies & Downies (waar ze ALTIJD 2 dagen over doet) de stamtafel vol kinderen en kleinkinderen. Als je ooit iemand in de winkel hoort zingen (we zeggen niet dat dit heel zuiver is)  dan is de kans groot dat het Sylvia is. 

Wenske

Als je nou wil winkelen met een lekker drankje erbij dan moet je bij Wenske zijn. Grote kans dat je aan het einde van de middag van haar een glas wijn krijgt. Ze heeft een tik voor kaarsen, in de zomer vind je haar op en om het water, heeft altijd CNN aanstaan en kan elk jaren 80 nummer meezingen. 

Contact

Pand 6 Haarlem
Schagchelstraat 6
2011 HX HAARLEM
06-45736583

Email: pand6.haarlem@gmail.com

Los van onze openingstijden zijn we open op afspraak. Dus wil je een keer alleen of met een groepje op je gemak winkelen? Stuur ons dan even een mailtje.  

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag 11:00 - 17:00

 Woensdag 11:00 - 17:00

Donderdag 11:00 - 17:00 

Vrijdag 11:00 - 17:00

Zaterdag 11:00 - 17:00

Zondag gesloten