Kaarsen & Waxmelt

We zijn er zelf gek op, en jullie ook! Kaarsen in alle vormen en maten. We hebben daarom dan ook altijd een ruim aanbod. Korte kaarsen, dinerkaarsen, fakkels voor buiten, gedraaide kaarsen, bubbelkaarsen, you name it, wij hebben het! Natuurlijk zijn de kleuren allemaal aangepast naar het seizoen. 


Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden de kaarsen van Rustik Lys gemaakt en daar zijn ze trots op!

Rustik Lys doet al sinds de oprichting zaken met dezelfde kaarsenfabrieken. Door onze jarenlange samenwerking met de fabrieken bestaat er geen twijfel over dat de kaarsen van hoge kwaliteit zijn en de producten op een eerlijke en humane manier worden geproduceerd. 


Ook werken we met Branded By. Wat maakt Branded by uniek? Ze onderscheiden zich door de diversiteit aan kleuren, branduren en brandkwaliteit. De kaarsen zijn handgemaakt en de grondstoffen zijn van Europese origine. Elk seizoen kiezen ze de meeste bijpassende kleuren.

De waxmelts van Honey Soda & Co zijn werkelijk heerlijk. Je legt een waxmelt in een brander met een waxinelichtje eronder en meteen ruikt alles heerlijk. Een waxmelt geurt zo'n 20 uur en zijn per 6 verpakt. We hebben meer dan 10 geuren. Wat dacht je van Starbaker: sinaasappel, koekjes en vanille? Of Garden Party: groene thee, citroengras, en roos?

Los van deze merken vullen we ons assortiment constant aan met nieuwe soorten kaarsen. Bijvoorbeeld in de vorm van rozen of tulpen. Maar onze echte toppers blijven de dinerkaarsen. Altijd een ruim assortiment aan kleur en vorm!