Kruidenier

Naast onze pasta's hebben we meer lekkere producten die je in de keuken of bij de borrel kunt gebruiken. Ons assortiment wisselt regelmatig maar we hebben een aantal vaste merken die altijd aanwezig zijn.

 Lie Gourmet heeft een mooie collectie food items met een stoer en uniek design. Het merk staat daarnaast voor hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten, verrassende smaken, gedeeltelijk glutenvrije producten en klassieke recepten met een twist.  Van Lie Gourmet verkopen we onze andere diverse soorten zout en peper, vinaigrette, siropen voor in de koffie, chocolade en suiker met een smaakje. 

We hebben verschillende soorten toast voor je; pitapuntjes, gepofte mais (aanrader!), pico's, tarallini en natuurlijk bruschetta en de kruidenmix die daarbij hoort. Om je borreltafel compleet te maken hebben we een aantal lekkere Italiaanse wijnen die hier perfect bij passen. 

Naast bovenstaande vullen de winkel regelmatig aan met verschillende soorten jam, truffel, Italiaanse honing, kruiden voor de pasta, dragee en natuurlijk drop van Klepper & Klepper.