Pasta & olie

Een van de populairste producten in ons assortiment is Italiaanse pasta. Pand 6 heeft een breed scala aan pasta's uit Toscane, gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Elk type pasta heeft zijn eigen unieke textuur en vorm, waardoor ze perfect zijn voor verschillende soorten sauzen en gerechten. We hebben ook glutenvrije pasta's in het assortiment, perfect voor mensen met dieetbeperkingen. Deze pasta's zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en behouden de authentieke smaak en textuur van traditionele pasta. Naast de klassieke pasta's hebben we ook een aantal speciale pasta's in het assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld zwarte pasta, gemaakt van inktvisinkt, wat een heerlijke zeeachtige smaak heeft. Ook hebben we pasta's met verschillende smaken, zoals citroen, kastanje en truffel.

Risotto is een van onze eigen favoriete gerechten en we hebben daarom ook heerlijke risotto met een smaakje voor je klaarliggen. Denk aan pompoen, asperge of peper. 

Biolie is onze eigen biologische olijfolie uit Montecatini val di Cecina.  Bij het maken van deze olijfolie komt er alleen zon, water en wind aan te pas. Alles op biologische wijze dus. 
Naast Biolie hebben we ook truffelolie, balsamico en olijfolie met peperoncino.