Verzorging

Formulary 55 maakt luxe badproducten en lichaamsverzorging vanuit Colorado, USA. Ze maken gebruik van alleen maar natuurlijke producten en is daarom ook vrij van parabenen en dierproefvrij. Alle producten worden met de hand gemaakt en ze gebruiken de meest heerlijke geuren en kruiden om een luxe assortiment samen te stellen. Wij verkopen onder andere heerlijke zepen, badtabletten, kruiden om je gezicht te stomen en body polish.

De NOEUD (Frans voor lus of strik) zeep is ontworpen als sculptuur en is gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. De NOEUD zeep wordt handgemaakt in het atelier van Lex Pott in Rotterdam. De meeste zeep is een blok of een bar. Lex is ervan overtuigd dat zeep ook sculpturaal en ergonomisch kan zijn. Hieruit is de NOEUD ontstaan.  

Elk item van Pantry Products is handgemaakt in Reno, Nevada. Pantry is een merk wat zich richt op plantaardige producten voor je huid en huis. Alles wordt in kleine batches gemaakt en wordt gecombineerd met een dosis liefde. De materialen die ze gebruiken zijn gerecycled en alles is dierproefvrij en perfect voor mensen met allergieën. Ons assortiment bestaat onder andere uit massagekaarsen, bodylotion, kruiden voor een voetenbad, lip- en gezichtsscrub en doucheproducten.