Podere Gabbretino

De wereld van Pand 6 stopt niet bij een winkel. We verhuren namelijk ook 2 heerlijke appartementen in ons vakantiehuis in Toscane. Op hetzelfde landgoed als waar onze olijfbomen staan hebben we een heerlijke plek gecreëerd. En jij kan hier ook heen! 

Olijfgaard

In de tuin staan 1000 olijfbomen en diverse fruitbomen. Vijgen, perzik, appel, zelfs een notenboom en als je een beetje rondkijkt vind je verse wilde venkel.   

Zwembad

Met een prachtig uitzicht op de stad Volterra kan je 24/7 genieten van het zwembad. Er is een heerlijke loungebank en een pergola voor een stukje schaduw. 

Pergola

Het terras bij de pergola is een heerlijke plek om te lunchen of te dineren, met of zonder BBQ.  

Relax

Alles is aanwezig zodat jij van een heerlijke vakantie kan genieten. 

Saluti! 

Montecatini val di Cecina

Montecatini Val di Cecina is een klein dorpje in de regio Pisa dat de grootste kopermijn in Europa in de 19e eeuw had. Het dorp is gebouwd op een heuvel welke 416 meter hoog is. Dit geeft een waanzinnig uitzicht op de omgeving en op het Etruscaanse stadje Volterra.  

De belangrijkste bezienswaardigheden in Montecatini Val di Cecina zijn de kerk Chiesa di San Biagio, het vroegere gemeentehuis Palazzo del Pretorio, en de Torre Belforti toren - allemaal uit de 14e eeuw.

De kopermijn Miniera di Caporciano is zeker een bezoek waard. De mijn stamt uit de Etruscaanse tijd en is pas gesloten in 1907. De afgelopen paar jaren is de mijn gerestaureerd en het is nu een museum met begeleidende rondleidingen.