Thee & koffie

Net zoals een groot aantal van onze klanten zijn wij ook gek op thee. En dan het liefst vers natuurlijk. We werken samen met Cabinet of  CuriosiTEAs  en Puur Thee Atelier.

 The Cabinet of Curiositeas laat zien dat thee van nu is, voor een nieuwe generatie drinkers én een ideaal kado. Met vernieuwende smaken, verpakkingen en presentaties. Ook de generaties na ons willen wij van Nederland laten genieten. Daarom worden The Cabinet of CuriosiTEAs & Tea Netherlands lokaal geproduceerd. Ze kiezen zoveel mogelijk de duurzame oplossing. Ze werken daarbij samen met Nederlanders die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo kunnen ze ook wat teruggeven aan de steden en aan het land waar zij zo van houden. 

Liesbet van Puur Thee Atelier stelt voor ons een heerlijk divers assortiment samen. Alle Puur Thee melanges ontwerpt ze zelf. Ze zijn gemaakt met heel veel liefde en aandacht. De kruiden en thee zijn van biologische oorsprong. Naast dat de thee natuurlijk lekker moet smaken is kleur- en smaakbeleving ook erg belangrijk. Dat lukt bij Puur Thee Atelier zeker!

Bij de thee hoort iets lekkers. Daarom verkopen ook de mixen van Granny's Wereldberoemde Appeltaart. Oma's appeltaart is de absolute topper binnen het aanbod van Granny's. Met deze mix maak je een Amerikaanse appeltaart, dat is een vloeibaarder beslag wat gestort wordt in een blik. Gemakkelijk en snel te gebruiken, natuurlijk super lekker, de trots van oma in een prachtig blik. In een handomdraai is de taart klaar, maar let op wel een hoog verslavingsgehalte! 

Nieuw in ons assortiment: La Cittadella Caffe. Een Italiaans koffiemerk dat wij met trots verkopen.

Combineer een kopje koffie met de originele Pan di Stelle koekjes. Het ontbijt van de Italianen!
Pan di Stelle-koekjes zijn knapperig, maar verkruimelen niet. Van het een komt het ander: het is niet moeilijk om een pakje op een dag te consumeren. Het kruimeldeeg gemaakt met magere cacao en hazelnoten heeft een smaak die doet denken aan een huisgemaakt koekje.